Kargo Hakkında Merak Edilenler

kargohakkındamerakedinleri

Kargo Hakkında Merak Edilenler

Öncelikle partinizin en güzelde geçmesi için en doğru adres olan www.kbkmarket.com ailesi olarak size en iyi şekilde hizmet vereceğimizden şüpheniz olmasın. Siparişinizi verdiniz veya vermek istiyorsunuz son adım olan kargolama işlemi ve kargonuzun size ulaşması için aradığınız tüm cevapları bu metinde bulabileceksiniz.

1- Satın aldığım veya alacağım ürünleri ne zaman kargoya verebilirsiniz ?

Satın aldığınız ürünleri en hızlı ve en özenli şekilde kargo firmasına teslim ediyoruz. İnternet üzerinden stoklu olarak  Türkiye'nin en büyük organizasyon ürünleri sitesi olduğumuz için ürünleriniz en hızlı şekilde size kargolanır. Sipariş verdiğiniz ürünler ertesi gün kargo firmasına teslim edilir. 

2-Satın aldığım ürünler ne zaman bana ulaşır?

Satın aldığınız ürünler İstanbul İstoç'da bulunan depomuzdan gönderilmektedir. Buna bağlı olarak satın aldığınız il ve ilçeye bağlı olarak teslimat süresi değişkenlik gösterir. Satın aldığınız ürünleriniz ortalama 1 ile 3 işgünü arasında size teslim edilir.

3-Hangi kargo firmasıyla gönderim sağlıyorsunuz ? 

Satın aldığınız ürünler Yurtiçi Kargo ile gönderilmektedir. 

4-Kapıda ödeme sisteminiz mevcut mu ?

Sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişlerde, kapıda ödeme sistemimiz mevcuttur. 200 TL altındaki siparişlerde kapıda ödeme geçerli değildir

5- Kapıda ödeme nedir? 

Kapıda ödeme sistemi, tüketicilerin internet üzerinden yaptıkları alışverişleri kargo teslimatı sırasında, kargo görevlisi aracılığılı ile yapmalarını sağlayan bir sistemdir. Kargo firmasının anlaşmasına göre, tüketiciler kargo teslimatı sırasında nakit ya da kredi kartı ile ödemelerini kargo görevlisine yapabilirler.

6- Kargo ücreti var mı ?

Yapacağınız alışverişlerde 500 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. 50 TL altında 50 TL kargo bedeli uygulanır. Eğer kapıda ödeme olarak ürünleri satın almak isterseniz 20 TL ek olarak kapıda ödeme sistem ücreti ödersiniz .

6- Siparişlerimi en kolay şekilde nasıl teslim alabilirim ?

Sitemizden yapacağınız alışverişlerde en kolay şekilde ürünler adresinize en yakın aras kargo şubesinden teslim alabilrisiniz. Sipariş verirken adres bilgilerinizi adresinize en yakın aras kargo şubesinin adresini ve ismini yazıp sipariş verirseniz en kolay şekilde ürünlerinizi teslim alabilirsiniz 

7- Kargo Şubesinden Ürünleri Ne Zamana Kadar Teslim Alabilirim ? 

Evde olmadığınız zaman veya farklı bir sebepten ötürü kargonuz adresinizde bulunamadığınız gerekçesiyle adresinize en yakın aras kargo şubesine bırakılır. 2 iş günü içerisinde ürünler şubeden teslim almaz iseniz ürünler bize geri iade edilir. 

8 - Kargomu nasıl takip edebilirim? 

 Siparişiniz kargoya verildiğinde size sms ve mail bilgileri otomatik olarak paylaşılır.

 

 

 

Etiketler: kargohakkinda
Mayıs 16, 2021
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR